Post by lianodubilo on Mar 1, 2022 9:26:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови бесконачног новца ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Blitz 2022 version ▞▞▞
То је добра апликација 😁😁😀
Волим ову игру, али време је тако кратко, молим вас повећајте време са 30 секунди на 1-2 минута, молим вас....
Као да се трка никада не завршава фантастично 😘😘😘😘😘😘😘
Даћу овој игри 2 звездице јер су њена графика и контроле веома лоше као анимиране слике.....тако да ово није јако заразно и такође јој дајем 2 звездице, али ова игра је добра, али као што сам рекао, графика је јадно,,,,,молим те поправи...
ТВ
Игра та онк вло игра
Глупо
Шта дођавола, потрошио сам 1000 новчића да скочим око 2,5 км само да бих завршио са 80 новчића. Каквог смисла то има. Ако ћу да потрошим 1000 новчића, то би требало да буде нешто што добијем сваки пут када почнем нову трку.
Добро контролише, забавна рефлексна игра. Све је до границе ваше вештине, тако да се играјте овде. Батта Бинг Батта Боом 💥
रकररहकयद ,,,<<<<<<<>>>херб дид
Igraonica DOXA is playing Beach Buggy Racing at Igraonica DOXA. December 20, 2017 at 6:57 PM ...
Trial Xtreme 4 Bike Racing Balapan thra
Beach Buggy Blitz Състезателни ywvd
Ово је ТАКО добро
Молимо вас да поправите ово усред игре и отићи ће на почетни екран
Pogledajte koje su najbolje besplatne trikačke (racing) igrice za ... Beach Buggy Blitz je zanimljiva i jednostavna trkačka igrica za
како си добар 🙄🙄
Beach Buggy Blitz பந்தயம் lmf
Ова игра је шала и шема за хватање новца. Ништа друго.
Оно што сам доживео док сам играо је да имају скривене пречице, не завршавају се ту, већ су поставили и неколико оружја да погоде ауто који покушава да те претекне😊😋
Na ekranima android uređaja igrača odvijat će se noćne gradske utrke ... Iako Beach Buggy Blitz izgleda pomalo djetinjasto, s vremenom je
Добро за тимепасс
Игра није била много добра.... 🙁🙁у овој игри ништа занимљиво .... 🙂али друге игре су биле боље од ове...
Нисам мислио да је то добра трка јер када нема трке онда нема забаве, а осим свега, време је и зато
Ова игра је веома невероватна, волим ову игру
Игра је заиста одлична. Постоји једна ствар...чини ми се да када активирам појачавање "појачања сока" и затим активирам појачање "бесног бика" (конкретно овим редоследом), "појачавање сока" се поништава. Напротив, ради добро.
Глатка графика
Веома добра графика је висока моја стара игра када сам имао 5 година, онда сам први пут играо ову игру
Beach Buggy Racing 2 je visokooktanski karting trkač. ... neku vrstu lude trke i poremećenih policajaca koji pokušavaju da vas zgnječe u zaborav ako im
Мрзим ову игру!! Толико огласа и не могу да играм, ажурирајте га
Свиђа ми се, али треба предуго да добијем улазницу, зато сам јој дао 4 звездице
цовеце! Волим ову игру. Али понекад изгубим контролу над аутом. онда је и ово *** !!!!
Веома добро стање са свим мојим пријатељима и комшијама и са друге стране је добрих 7, али мислим да је најбоље са вашом рецензијом о овој имовини био дуг период, а са друге стране сам 46 на исти начин као и за нову године, 4 до краја новог дана и породице, 46, и мало од 24 да добијете најбољу цену за своју е-пошту, али она још није оцењена, тако да ћу бити добра идеја да учините то да могу, а ја се добро проведем укупно, нећу бити 21. живота и ја
Игрица је много кул само да се поправи цене
Beach Buggy Blitz Corrida oyiv
ова игра је веома досадна.
Најгора игра коју сам сакупио у животу, молим те, немој је скупљати
одлична игра за играње. то је заиста забавно. Управо сам га добио и невероватно је. то је као једина игра коју играм.
Добро
Тешко је и досадно и не могу ни да управљам уууууууггггггггххххх
Графика није добра